Workshops, training en coaching op maat

 

Als professioneel fotograaf heb ik ruim 10 jaar werkervaring, maar in die periode heb ik ook heel wat cursussen, workshops en begeleiding verzorgd voor fotografen. Momenteel ben ik verbonden als docent aan de Gooische Fotoschool voor het geven van gespecialiseerde workshops flits- en portret fotografie.

Mijn ervaring en kennis als fotograaf en als docent zet ik ook in om fotografen van alle niveau’s verder te helpen.

 • Optie 1: individuele workshop voor fotografen

  Voor amateur- of professionele fotografen kan ik een eenmalige workshop of training of maat verzorgen om je vakkennis op een specifiek onderdeel te verbeteren. In een tijdsbestek van 4 uur breng ik je volledig ‘up to speed’ over het specifieke onderwerp waarin je graag meer verdieping wenst. 

  · Van te voren bespreken we per telefoon de insteek van de workshop; alles is in principe mogelijk: basis techniek van fotografie, leren werken met flitsverlichting, Lightroom/Photoshop, feedback op je portfolio; etcetera. 
  ·
  De training vindt plaats hier in Bussum of op een locatie naar keuze. 
  · In 1x een training van 4 uur, of op te delen in 2 delen van maximaal 2 uur
  ·
  Kosten: 250 euro (inclusief btw) per workshop (totaal 4 uur), op basis van locatie Bussum

 • Optie 2: groepstraining of workshop op maat

  Verzorgt u voor uw bedrijf of instelling uw eigen fotografie (bijvoorbeeld voor de webshop of social media) en wilt u uw medewerkers graag meer kennis en vaardigheden bijbrengen? Of wilt u bijvoorbeeld bij een personeelsuitje of klantendag de mogelijkheid bieden uw werknemers of klanten op een leuke manier wat te leren op het gebied van fotografie? Graag denk ik met u mee bij het verzorgen van een workshop of training op maat bij uw bedrijf, of elders op locatie.

  · Alle disciplines van fotografie kunnen aan bod komen, van de basisprincipes van fotografie en compositie tot geavanceerde studio belichting en beeldbewerking
  · Geschikt voor alle niveau’s van fotografen en apparatuur (van smartphone tot professionele camera’s)
  ·
  Deze workshop kan in groepsverband worden gegeven, maar ook aan individuen
  ·
  Mogelijkheid om uit te breiden met individuele coaching en begeleiding
  ·
  Kosten: 495 euro exclusief btw per dagdeel (max. 4 uur), reiskosten exclusief

 • Optie 3: coaching en mentoring traject

  Heb je behoefte aan een langdurig traject van begeleiding? Ook dat is mogelijk. Dit begint met een individuele training zoals genoemd bij optie 2, maar wordt opgevolgd door een aantal sessies erna.

  Tijdens deze sessies kunnen we bijvoorbeeld fotobesprekingen doen, maar ook verdere verdieping in de materie die we besproken hebben. Doordat er tijd zit tussen de sessies is er ook gelegenheid om opdrachten mee te geven die we dan in de volgende sessie kunnen bespreken. Het voordeel van een dergelijk traject is dat we jouw voortgang en progressie kunnen evalueren en bijsturen. Dit is het ideale traject als je echt een betere fotograaf wil worden!

  · Basis training van 4 uur als in optie 2
  · Vervolg: 3 sessies van c.a. 1 tot 1,5 uur hier in Bussum of via Skype
  · Deze sessies zijn in te plannen naar wens, binnen een jaar na de 1e training
  · Van te voren bespreken we per telefoon de insteek van het traject
  · Kosten: 450 euro inclusief btw

Meer weten over workshops? Klik op de knop hieronder om naar het contact formulier te gaan. 

Ik wil graag meer informatie!