Fotograaf voor 't Spant in Bussum gezocht?


Zoekt u een professioneel fotograaf voor uw congres of zakelijk evenement in ’t Spant in Bussum?

Ik verzorg zeer regelmatig de fotografie bij zakelijke evenementen, seminars of congressen en maak hiervan een levendige sfeerreportage. Aangezien ik zeer dichtbij ’t Spant ben gevestigd (op enkele minuten loopafstand) hoef ik voor reportages die ik hier vastleg bovendien geen reistijd- of kosten te berekenen. Uiteraard ben ik ook bekend met de locatie zodat ik weet wat ik kan verwachten. 

Bij het fotograferen richt ik me vooral op het weergeven van sfeer en het verhaal achter de organisatie en het event. Daarbij let ik bijvoorbeeld op het levendig vastleggen van sprekers, het laten zien van de locatie en goed gebruik van licht en compositie. Hierbij geldt: kwaliteit over kwantiteit. Immers, de foto’s moeten representatief zijn voor de kwaliteit van het event en de professionaliteit van de organisatie.

Een verslag kan een kort verslag van de highlights zijn, of een uitgebreide reportage van de dag en eventueel avond. De beelden worden zorgvuldig geselecteerd, bewerkt en in hoge resolutie aangeleverd via een online gallery. Dat kan in overleg ook heel snel gebeuren.

Graag maak ik voor u een offerte op maat!

Meer weten over de mogeljkheden? Neem contact op!