Promotie fotografie


beste promotie fotografie universiteit Uva Agnietenkapel
promotie uva vu universiteit fotograaf reportage evert doorn 02

Van harte gefeliciteerd! Het is zover: binnenkort ga je – na jarenlang hard werken – dan eindelijk promoveren aan de universiteit.

Een bijzondere dag in je leven, niet alleen professioneel maar ook op persoonlijk vlak. Partners, familieleden, vrienden; al die jaren hebben ze je gesteund en nu is dan het moment dat je de afsluiting van deze periode samen met hen mag vieren.

Natuurlijk wil je zo’n dag later nog een keer herbeleven en dat is dan ook de reden dat veel mensen een fotograaf inschakelen voor het maken van een professionele fotoreportage. Zo hoef je niemand hiermee te belasten om foto’s te maken, en het eindresultaat is gegarandeerd mooi.

Ik heb veel ervaring met het fotograferen van promoties aan ondere andere de VU (Vrije Universiteit), de Uva, Utrecht (UU) maar ook op andere plekken. Iedere universiteit heeft zo z’n eigen procedures en regels en daarom is het fijn als je iemand hebt die precies weet hoe het werkt.

Bij het maken van een reportage leg ik zoveel mogelijk momenten vast (ook de ‘kleine’ momenten en gebaren) en ik richt me niet alleen op jou als kandidaat en de paranimfen, maar op de andere mensen die die dag belangrijk zijn zoals bijvoorbeeld je familie. Dat zijn de mensen die je later ook graag terug wil zien in de foto’s.

Een reportage is al mogelijk voor 425 euro (btw inbegrepen) en dat is inclusief het volgende:

 • contact en afstemming vooraf over de details van de dag
 • inclusief 2 uur aanwezigheid: impressie vooraf + ceremonie / diploma uitreiking + felicitaties commissie direct erna (reportage incl. ruim een uur impressie receptie en mogelijkheid groepsfoto’s: € 550,-)
 • een ruime serie bewerkte beelden (gemiddeld zo’n 110 foto’s), aangeleverd in hoge resolutie via een online gallery. Via de gallery kunt u beelden  downloaden en makkelijk delen met anderen.
 • reiskosten voor Amsterdam en Utrecht.

Daarnaast is er ook is er de mogelijkheid een mooi handgemaakt album te laten maken met de hoogtepunten van de dag (voor een indruk en een fraai filmclipje van onze albums verwijs  via deze link graag door naar mijn trouwwebsite).

Interesse in het boeken van je promotie datum, of zijn er vragen? Vul het formulier hiernaast in en je krijgt binnen 1 werkdag een reactie!

  Naam

  E-mail adres

  Promotie datum

  Locatie van de promotie

  Overige details (optioneel)