Promotie fotografie

beste promotie fotografie universiteit Uva Agnietenkapel
fotograaf promotie UU universiteit Utrecht Evert Doorn
fotograaf promotie Leiden Evert Doorn
promotie uva vu universiteit fotograaf reportage evert doorn 02

Een promotie is een belangrijke gebeurtenis in iemands leven, zowel professioneel als persoonlijk. Na velen jaren werk is de dag van de promotie dan eindelijk daar: de verdediging van het proefschrift, de uitreiking van de bul, de laudatio en natuurlijk de feestelijkheden achteraf.

Behalve een dag met een ceremonieel en formeel karakter is het ook een feestelijke dag voor niet alleen de promovendus zelf, maar ook de paranimfen en aanwezige partners, familie en bekenden. Zij zijn net zo goed een belangrijk onderdeel van de dag en dus ook belangrijk voor de fotoreportage. 

Ik maak voor u graag een sfeervolle en persoonlijke reportage van uw promotie. Daarbij richt ik me niet alleen op de belangrijke momenten, maar ook op de mensen en kleine gebaren en details. Juist dat soort beelden vertelt het verhaal van zo’n dag. Met inmiddels tientallen promoties achter de rug weet ik precies welke momenten belangrijk zijn en, ook niet onbelangrijk, welke protocollen er zijn vanuit de universiteit.

De meeste promoties die ik vastleg zijn aan de Vrije Universiteit, de UvA en de UU (Utrecht), maar uiteraard is dit ook mogelijk voor promoties aan andere universiteiten.

Inbegrepen bij een reportage is het volgende:

  • contact en afstemming vooraf over de details van de dag
  • 2 uur fotografie (fotografie impressie vooraf, de ceremonie en diploma uitreiking en direct erna de felicitaties van de commissie)
  • de beelden (c.a. 125 stuks) worden aangeleverd in hoge resolutie zonder beeldmerk via een online gallery, inclusief een licentie voor persoonlijk gebruik. Vanuit hier kunt u de foto’s gemakkelijk downloaden en delen met anderen
  • kosten: 395 euro (inclusief btw, en reiskosten voor Amsterdam en Utrecht). Wilt u ook een impressie van de receptie, dan bedragen de kosten 525 euro (totaal c.a. 3 uur fotografie). 

Optioneel kan de tijd verder worden uitgebreid voor een uitgebreide(re) impressie van eventueel een lunch, diner of feest. Daarnaast is er ook is er de mogelijkheid een mooi handgemaakt album te laten maken met de hoogtepunten van de dag (voor een indruk en een fraai filmclipje van onze albums verwijs ik u via deze link graag door naar mijn trouwwebsite).

Wilt u een datum boeken of heeft u vragen? Vul het formulier in en u krijgt snel een reactie!

Naam

E-mail adres

Promotie datum

Locatie van de promotie

Overige details (optioneel)

Dit formulier is beschermd tegen spam door reCAPTCHA; de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.


“Ik ben heel blij met de mooie reportage, wat een super foto’s! Het is een mooie serie geworden die voor lange tijd een mooie herinnering zal zijn. Dank je voor de manier waarop deze serie tot stand is gekomen, zowel het contact vooraf als op de dag zelf heb ik als erg fijn ervaren.”