Promotie fotografie

beste promotie fotografie universiteit Uva Agnietenkapel
fotograaf promotie UU universiteit Utrecht Evert Doorn
fotograaf promotie Leiden Evert Doorn
promotie uva vu universiteit fotograaf reportage evert doorn 02

Een promotie is een belangrijke gebeurtenis in iemands leven, zowel professioneel als persoonlijk. Na velen jaren werk is de dag van de promotie dan eindelijk daar: de verdediging van het proefschrift, de uitreiking van de bul, de laudatio en natuurlijk de feestelijkheden achteraf.

Behalve een dag met een ceremonieel en formeel karakter is het ook een feestelijke dag voor niet alleen de promovendus zelf, maar ook de paranimfen en aanwezige partners, familie en bekenden. Zij zijn net zo goed een belangrijk onderdeel van de dag en dus ook belangrijk voor de fotoreportage. 

Ik maak voor u graag een sfeervolle en persoonlijke reportage van uw promotie. Daarbij richt ik me niet alleen op de belangrijke momenten, maar ook op de mensen en kleine gebaren en details. Juist dat soort beelden vertelt het verhaal van zo’n dag. Met inmiddels tientallen promoties achter de rug weet ik precies welke momenten belangrijk zijn en, ook niet onbelangrijk, welke protocollen er zijn vanuit de universiteit.

De meeste promoties die ik vastleg zijn aan de Vrije Universiteit, de UvA en de UU (Utrecht), maar uiteraard is dit ook mogelijk voor promoties aan andere universiteiten.

Inbegrepen bij een reportage is het volgende:

  • contact en afstemming vooraf over de details van de dag
  • 2 uur fotografie (fotografie impressie vooraf, de ceremonie en diploma uitreiking en direct erna de felicitaties van de commissie)
  • de beelden (c.a. 125 stuks) worden aangeleverd in hoge resolutie zonder beeldmerk via een online gallery, inclusief een licentie voor persoonlijk gebruik. Vanuit hier kunt u de foto’s gemakkelijk downloaden en delen met anderen
  • kosten: 395 euro (inclusief btw, en reiskosten voor Amsterdam en Utrecht). Wilt u ook een impressie van de receptie, dan bedragen de kosten 525 euro (totaal c.a. 3 uur fotografie). 

Optioneel kan de tijd verder worden uitgebreid voor een uitgebreide(re) impressie van eventueel een lunch, diner of feest. Daarnaast is er ook is er de mogelijkheid een mooi handgemaakt album te laten maken met de hoogtepunten van de dag (voor een indruk en een fraai filmclipje van onze albums verwijs ik u via deze link graag door naar mijn trouwwebsite).

Wilt u een datum boeken of heeft u vragen? Vul het formulier in en u krijgt snel een reactie!

Naam

E-mail adres

Promotie datum

Locatie van de promotie

Overige details (optioneel)

Dit formulier is beschermd tegen spam door reCAPTCHA; de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.


Evert Doorn Fotografie
5.0
Based on 14 reviews
powered by Google
Gert den Bakker
Gert den Bakker
15:09 05 Mar 20
Beste Evert,Graag wil ik je bedanken voor de indrukwekkende fotoreportage die je hebt gemaakt van mijn promotie aan de... Universiteit Utrecht op 5 december 2019. Ook de foto's die je maakte van de receptie en de promotielunch zijn heel mooi. De foto's weerspiegelen goed de spanning voorafgaande aan de plechtigheid en tijdens de wandeling naar de senaatszaal. Na het 'hora est' van de pedel zie je de ontspanningbij de promovendus en de paranimfen.Het overhandigen van de bul en het uitspreken van het laudatio staan er goed op. De sfeer tijdens de receptie is mooi in beeld gebracht, met oog voor details. Van iedereen is een foto gemaakt, zowel bij het feliciteren als bij het nuttigen van een drankje en een hapje. De gezelligheid tijdens de promotielunch is goed zichtbaar en ook hier foto's van leuke details.De foto's zijn een waardevolle, blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag.Nogmaals bedankt!Met vriendelijke groet, Gert den Bakkerlees meer
Floor van Deudekom
Floor van Deudekom
09:09 19 Jan 20
Wij kennen Evert al langer om zijn prachtige trouwfoto’s. Toen ik ging promoveren heb ik hem gevraagd om die dag... foto’s te maken. Het is een prachtige weergave van de dag geworden! Evert is prettig in zijn communicatie en tijdens de dag een fijne aanwezigheid. Kortom: super tevreden!lees meer
Diederik Meijer
Diederik Meijer
12:56 20 Nov 19
Evert heeft mijn promotie gefotografeerd in de agnietnekapel in Amsterdam.De communicatie vooraf was laagdrempelig,... snel, netjes en efficiënt. De foto’s zijn waanzinnig, hij heeft geen moment gemist. Gedurende de dag heb ik mij absoluut niet ‘gestoord’ dat hij overal tussen of bij stond als fotograaf maar aan de foto’s te zien is alles van dichtbij op de juiste momenten vastgelegd! Erg knap. Adviseer hem absoluut. Kijk met veel plezier elke keer alle foto’s terug.lees meer
Bekijk alle beoordelingen