Profielfoto Dag: vrijdag 4 oktober


Een verse zakelijke start na de zomer maken met een mooie nieuwe profielfoto? 

Een professioneel gemaakte foto voor bijvoorbeeld social media en website heeft grote meerwaarde; immers: de eerste indruk is de meest belangrijke!

Speciaal voor diegenen die een enkele professionele foto nodig hebben en dat graag voordelig willen doen, organiseer ik op vrijdag 4 oktober de Profielfoto Dag! Tijdens deze dag, gehouden op de locatie van de Gooische Fotoschool in Huizen, kunt u langskomen voor het laten maken van een zakelijke profielfoto. 

U hebt de mogelijkheid om een close-up te maken of een iets ‘wijdere’ foto vanaf de middel. Ook kunt u kiezen tussen een witte of meer donkergrijze achtergrond. Tijdens de shoot worden de beelden direct naar de laptop geschoten zodat u meteen het favoriete beeld kan uitkiezen. Deze krijgt u enkele dagen na de shoot netjes bewerkt in een hoge resolutie zonder beeldmerk opgestuurd via WeTransfer. De foto wordt geleverd met een licentie om onbeperkt van duur of medium te worden gebruikt.

Even alles op een rijtje: 

 • Via het formulier hiernaast kunt u contact opnemen om u aan te melden. De foto’s worden gemaakt op afspraak. Ik ben de hele dag aanwezig, maar er is een maximaal aantal slots beschikbaar. Wees er dus op tijd bij! 
 • Als u een voorkeur hebt voor een tijd of dagdeel, geef dat alstublieft aan zodat ik daar (indien mogelijk) rekening mee kan houden. Na uw aanmelding neem ik contact op om een afspraak te plannen. 
 • ‘Openings’ tijden: van 10u tot 19u. Adres is de locatie van de Gooische Fotoschool; Trekkerweg 3C in Huizen (ingang aan de Weideweg). Een sessie duurt ongeveer 10 minuten en wordt ingepland op ieder heel kwartier. 
 • U kunt kiezen uit 1 of 2 aangeleverde foto’s: een enkele foto is 35 euro excl. btw; voor twee foto’s betaalt 45 euro excl. btw.
 • Bent u geen ondernemer? Uiteraard bent u ook dan welkom, maar hou er rekening mee dat er btw wordt berekend bovenop deze tarieven. Alleen als u ondernemer voor de btw bent, kunt u deze later terugvragen bij de aangifte. 
 • De fotosessie dient ter plekke met pin te worden afgerekend. Ik noteer uw gegevens en stuur u samen met de foto’s een zakelijke factuur in pdf toe. Foto’s worden enkel na betaling uitgeleverd.
 • Enkele handige kleding- en make-up tips. Over het algemeen geldt: geen compleet witte of zwarte outfits, geen drukke patronen of heel felle kleuren werkt doorgaans het best. Uiteraard moet uw kledingkeuze wel bij u passen, dus de uiteindelijke keuze is aan u! Indien u make-up gebruikt is het aan te raden deze iets sterker aan te zetten dan normaal, aangezien studioverlichting wat directer kan zijn dan daglicht. 
 • Heeft u overige vragen? Stel ze gerust in het formulier bij uw aanmelding. 

  Naam

  E-mail adres

  Voorkeur tijd of dagdeel

  Overige vragen of opmerkingen (optioneel)

  Dit formulier is beschermd tegen spam door reCAPTCHA; de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.