Portret & profielfoto's

portretfotografie Evert Doorn-6

Een goede portret- of profielfoto op de website, Linkedin of in print is onderdeel van een verhaal. Over bijvoorbeeld vertrouwen en professionaliteit. Of creativiteit en passie. Immers, de persoon achter een dienst of product is minstens zo belangrijk als het product of de dienst zelf. 

Zakelijke portretfotografie kan op diverse manieren worden ingevuld. Van een relatief eenvoudige profielfoto voor Linkedin, social media of website tot een redactioneel portret voor een magazine of jaarverslag.

Maar wat de invulling ook is: ik vind het belangrijk om rustig de tijd te nemen met de persoon die ik fotografeer. Dat levert beelden op die veel natuurlijker en ontspannen zijn. 

Indien u profiel foto’s nodig heeft voor meerdere werknemers kan ik u een aantrekkelijk voorstel doen, waarbij geldt: des te meer mensen, des te voordeliger het tarief per persoon. Dit kan bij u op locatie worden uitgevoerd.

Voor ZZP’ers en ondernemers is er een pakket beschikbaar waarbij we circa een uur tot anderhalf uur de tijd nemen om rustig een mooie serie portretten te maken.

Portretfoto’s kunnen met natuurlijk licht of met studiolicht worden gemaakt (ook op locatie of buiten). Heeft u aanvullende diensten nodig, zoals een stylist of professionele visagie, dan kan ik daar voor zorgen.

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte opvragen? Klik op de button hieronder!

Neem contact op