Portretfotografie & profielfoto's


portretfotografie Evert Doorn-6

De persoon achter een dienst of product is vaak minstens zo belangrijk als de dienst of product zelf. Een goede portret of profielfoto is daarom erg belangrijk!

Portretfotografie kan op diverse manieren worden ingevuld. Of u nu een goede profielfoto voor social media of website nodig heeft of een redactioneel portret voor een magazine of jaarverslag; ik denk graag met u mee. Foto’s die echt iets vertellen over de persoon erachter zijn vaak het meest interessant. Daarom vind ik het belangrijk om rustig de tijd te nemen met de persoon die ik fotografeer. Dat levert beelden op die veel natuurlijker en ontspannen zijn, en kunnen we verschillende settings proberen. 

Portretfoto’s kunnen zowel buiten met natuurlijk licht, als binnen met studiolicht worden gemaakt (ook bij u op locatie of in het pand). Wat ook mogelijk is, is het gebruik van kunstlicht buiten op locatie, al dan niet in combinatie met bestaand licht. Dit is de meest lastige variant van belichting, maar geeft wel een prachtig resultaat doordat een sfeervolle omgeving gecombineerd wordt met professionele belichting van studiokwaliteit. Heeft u aanvullende diensten nodig, zoals een stylist of professionele visagie, dan kan ik daar ook voor zorgen.

Voor zelfstandige ondernemers bied ik een pakket inclusief 60 minuten fotografie op locatie, waarbij we diverse settings en kledingvariaties kunnen fotograferen. Van te voren spreken we uiteraard eerst de wensen door. Uit een gallery met een ruwe selectie kunnen dan 5 beelden worden uitgekozen die bewerkt en in hoge resolutie worden aangeleverd. Ze worden geleverd met een gebruikslicentie zonder beperking van duur of medium. De kosten hiervan bedragen 295 euro excl. btw (excl. reiskosten buiten het Gooi – extra beelden boven de 5 inbegrepen zijn 35 euro excl. btw per gekozen beeld). 

Redactionele beelden voor magazines, groepsfoto’s voor bedrijven en profielfoto’s voor Linkedin zijn andere mogelijke invullingen van portretfotografie.

Interesse in een shoot? Neem contact op!