Portret & profielfoto's

portretfotografie Evert Doorn-6

Een goed portret is onderdeel van een verhaal. Over bijvoorbeeld vertrouwen en professionaliteit. Of creativiteit en passie. 

Als ondernemer of professional wilt u dat uw verhaal goed overkomt. Immers, de persoon achter een dienst of product is minstens zo belangrijk als het product of de dienst zelf. Vooral in situaties waarbij er sprake is van een persoonlijke connectie met de klant.

Portretfotografie kan op diverse manieren worden ingevuld. Van een relatief eenvoudige profielfoto voor social media of website nodig heeft tot een redactioneel portret voor een magazine of jaarverslag.

Ik vind het belangrijk om rustig de tijd te nemen met de persoon die ik fotografeer. Dat levert beelden op die veel natuurlijker en ontspannen zijn, en kunnen we verschillende settings proberen. Portretfoto’s kunnen zowel buiten met natuurlijk licht, als binnen met studiolicht worden gemaakt (ook bij u op locatie of in het pand). Wat ook mogelijk is, is het gebruik van kunstlicht buiten op locatie, al dan niet in combinatie met bestaand licht. Dit is de meest lastige variant van belichting, maar geeft wel een prachtig resultaat doordat een sfeervolle omgeving gecombineerd wordt met professionele belichting van studiokwaliteit.

Indien u profiel foto’s nodig heeft voor meerdere werknemers kan ik u een aantrekkelijk voorstel doen, waarbij geldt: des te meer mensen, des te voordeliger het tarief per persoon. Dit kan bij u op locatie worden uitgevoerd. Redactioneel beeld voor magazines of jaarverslagen, groepsfoto’s voor bedrijven en foto’s voor persberichten zijn andere mogelijke invullingen van portretfotografie. Heeft u aanvullende diensten nodig, zoals een stylist of professionele visagie, dan kan ik daar voor zorgen.

Speciaal voor ZZP’ers en zelfstandige ondernemers bied ik een pakket inclusief 60 minuten fotografie op locatie, waarbij we diverse settings en kledingvariaties kunnen fotograferen. Dit is inclusief:

· Voorbespreking vooraf per telefoon, online of mail (met tips over kledingkeuze, locatie, etc.).

· De shoot zelf op locatie (in overleg kan dit bij u op kantoor zijn of op een mooie buitenlocatie; een combinatie is ook mogelijk). Tijdsduur: circa een uur tot anderhalf uur – hiermee hebben we gelegenheid diverse settings en eventueel kledingkeuzes te fotograferen.

· Een pre-selectie met de beste ruwe  beelden, in te zien via een online gallery.

· Finale aanlevering van een selectie van 5 beelden naar keuze, die netjes bewerkt in hoge resolutie worden aangeleverd inclusief gebruikslicentie zonder beperking van duur of medium.

· De kosten bedragen 295 euro exclusief btw; extra gekozen foto’s boven de 5 zijn 35 euro excl. btw per beeld.

· Reiskosten in het Gooi zijn inbegrepen; daarbuiten wordt 75 cent per kilometer gerekend.

Ja, ik wil graag een shoot boeken!