Portretfotografie & profielfoto's


flits fotografie op locatie
portretfotografie Evert Doorn-6
portretfotografie Evert Doorn-1

De persoon achter een dienst of product is vaak minstens zo belangrijk als de dienst of product zelf -een goede portret of profielfoto is daarom erg belangrijk.

Portretfotografie kan op diverse manieren worden ingevuld. Of u nu een goede profielfoto voor social media of website nodig heeft of een redactioneel portret voor een magazine of jaarverslag; ik denk graag met u mee.

Foto’s die echt iets vertellen over de persoon erachter zijn vaak het meest interessant. Daarom vind ik het belangrijk om rustig de tijd te nemen met de persoon die ik fotografeer. Zo kan de geportretteerde wennen aan het voor de camera staan en kunnen we verschillende settings proberen.

Portretfoto’s kunnen zowel buiten met natuurlijk licht, als binnen met studiolicht worden gemaakt (ook bij u op locatie of in het pand). Wat ook mogelijk is, is het gebruik van kunstlicht buiten op locatie, al dan niet in combinatie met bestaand licht. Dit is de meest lastige variant van belichting, maar geeft wel een prachtig resultaat doordat een sfeervolle omgeving gecombineerd wordt met professionele belichting van studiokwaliteit. Heeft u aanvullende diensten nodig, zoals een stylist of professionele visagie, dan kan ik daar ook voor zorgen.

Samen met u bespreek ik graag de mogelijkheden voor de beste invulling voor uw portretopdracht.