Fotograaf promotie VU Amsterdam


fotograaf promotie VU vrije universiteit
fotograaf promotie VU vrije universiteit
fotograaf promot
fotograaf promotie VU Vrije Universiteit Amsterdam 09

Ga jijzelf of een familielid promoveren aan de VU (Vrije Universiteit Amsterdam)? 

Ik maak graag een sfeervolle en levendige reportage maken van je promotie. Een promotie is een belangrijke mijlpaal die niet alleen een ceremoniële invulling heeft, maar ook een heel persoonlijke. Deze feestelijke dag vier je samen met familie en vrienden en dat wil je dus ook mooi vastgelegd hebben! 

Dit doe ik ook zeer regelmatig op de VU. De promoties zijn hier doorgaans in de aula. Dit is qua licht een uitdagende plek, maar dankzij mijn ervaring kan ik hier altijd goede beelden maken. Bovendien ben ik ook bekend met de regels en procedures die aan de Vrije Universiteit worden gehanteerd. Op de VU mag de gehele ceremonie worden gefotografeerd. Recepties zijn meestal direct naast de aula, maar soms leg ik die ook vast als ze in de buurt buitenshuis worden gehouden.

In bovenstaande slideshow zijn een aantal sfeerbeelden opgenomen van promoties aan de VU (naast promoties aan andere universiteiten).

Een complete reportage van een impressie vooraf en de ceremonie zelf is beschikbaar voor 425 euro (inclusief btw en reiskosten). Je krijgt hiervoor een ruime selectie bewerkte beelden in hoge resolutie via een online gallery aangeleverd.

Optioneel kan de tijd verder worden uitgebreid voor een impressie van de receptie en eventueel een diner of feest, en ook is er de mogelijkheid een mooi handgemaakt album te laten maken met de hoogtepunten van de dag.

Klik op de button hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden of het reserveren van een datum!

Meer informatie