Promotie VU Amsterdam


beste promotie fotografie universiteit Uva Agnietenkapel
fotograaf promotie UU universiteit Utrecht Evert Doorn
fotograaf promotie Leiden Evert Doorn
promotie uva vu universiteit fotograaf reportage evert doorn 02

Gaat u of een familielid of kennis promoveren aan de VU (Vrije Universiteit Amsterdam)? Een belangrijke gebeurtenis in iemands leven, zowel professioneel als persoonlijk.

Ik kan voor u een sfeervolle en levendige reportage maken van een promotie. Dit doe ik ook zeer regelmatig op de VU. De promoties zijn hier doorgaans in de aula. Dit is qua licht een uitdagende plek, maar dankzij mijn ervaring kan ik hier altijd goede beelden maken. Bovendien ben ik ook bekend met de regels en procedures die aan de Vrije Universiteit worden gehanteerd. Op de VU mag de gehele ceremonie worden gefotografeerd. Recepties zijn meestal direct naast de aula, maar soms leg ik die ook vast als ze in de buurt buitenshuis worden gehouden.

In bovenstaande slideshow zijn een aantal sfeerbeelden opgenomen van promoties aan de VU (naast promoties aan andere universiteiten).

Een complete reportage van een impressie vooraf en de ceremonie zelf is beschikbaar vanaf 425 euro (inclusief btw en reiskosten). U krijgt hiervoor een ruime selectie bewerkte beelden in hoge resolutie via een online gallery aangeleverd.

Optioneel kan de tijd verder worden uitgebreid voor een impressie van de receptie en eventueel een diner of feest, en ook is er de mogelijkheid een mooi handgemaakt album te laten maken met de hoogtepunten van de dag.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of het reserveren van een datum!

Boek nu uw promotie datum!