Fotograaf voor promotie aan de Universiteit Utrecht (UU)


fotograaf promotie UU Utrecht Academiegebouw
fotograaf promotie UU universiteit Utrecht Evert Doorn
fotograaf promotie UU Utrecht Academiegebouw
promotie fotograaf UU Universiteit Utrecht

Gaat u of een familielid of kennis promoveren aan de UU (Universiteit Utrecht)? Een belangrijke gebeurtenis in iemands leven, zowel professioneel als persoonlijk.

Ik kan voor u een sfeervolle en levendige reportage maken van een promotie. Dit doe ik ook zeer regelmatig bij de Universiteit van Utrecht (UU).

De promoties zijn hier doorgaans in de prachtige Senaatszaal van het Academiegebouw. Een prachtige plek met historie, maar soms met uitdagend licht. Dankzij mijn ervaring kan ik hier altijd goede beelden maken. Bovendien ben ik ook bekend met de regels en procedures die aan de UU worden gehanteerd. In bovenstaande slideshow zijn een aantal sfeerbeelden opgenomen van promoties aan de UU (naast promoties aan andere universiteiten). Op verzoek laat ik u graag volledige reportages zien.

Een complete reportage van een impressie vooraf en de ceremonie zelf is beschikbaar vanaf 425 euro (inclusief btw en reiskosten). U krijgt hiervoor een ruime selectie bewerkte beelden in hoge resolutie via een online gallery aangeleverd.

Optioneel kan de tijd verder worden uitgebreid voor een impressie van de receptie en eventueel een diner of feest, en ook is er de mogelijkheid een mooi handgemaakt album te laten maken met de hoogtepunten van de dag.

Klik hier voor een korte sfeerimpressie van een reportage die ik in Utrecht heb gemaakt. Meer weten of een datum reserveren? Klik op de knop hieronder!

Boek nu uw promotie datum!