Freelance fotograaf Evert Doorn

professioneel fotograaf bussum Evert Doorn

Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Evert Doorn, freelance professioneel fotograaf. 

Van huis uit ben ik bedrijfseconoom. Nadat ik enige jaren in de zakelijke dienstverlening heb gewerkt, besloot ik in 2009 het roer om te gooien en mij full time te richten op de fotografie. Daarbij heb ik me min of meer gespecialiseerd in fotografie op locatie (en sinds kort ook film). Werken met mensen is wat ik het liefste doe en goed bij mij past.

Vanuit mijn achtergrond ben ik goed in staat om me in te leven in de wensen van mijn klanten en deze te vertalen naar beeld. Ongeacht of het nu om (creatieve) ZZP’ers gaat, of grote bedrijven met een internationaal karakter. 

Mijn werk wordt gebruikt voor websites, magazines, marketing- en promotie materialen, jaarverslagen, persberichten en evenement reportages (klik hier voor een aantal praktijkvoorbeelden). 

Tot de opdrachtgevers waar ik voor heb gewerkt behoren onder andere Draka Holding, AEDES, SDU Uitgevers, Medisch Spectrum Twente, AMC Amsterdam, Prominent, Keune Haircosmetics, Zehnder Nederland, ALD Automotive,  A-Film, Vrije Universiteit Amsterdam, IWC Schaffhausen en Gartner Consulting.

Ik ben gevestigd in Bussum maar inzetbaar in heel Nederland en op verzoek ook daarbuiten. Meer weten? Neem dan contact op.

PS: meer zien? Naast mijn zakelijk werk maak ik ook trouwreportages en fotografeer ik wildlife