Reportages & events

ADAM toren bedrijfsevent
bedrijfsreportages Evert Doorn-5
ALS Lenteloop Rabobank
bedrijfsreportages Evert Doorn-1
bedrijfsreportage bussum

Als merk of organisatie wilt u een  verhaal vertellen. Een fotoreportage kan u helpen deze boodschap te vertellen, of deze nu commercieel of maatschappelijk van aard is.

Er zijn twee mogelijkheden: een documentaire reportage, of een meer geregisseerde shoot. 

In het eerste geval werk ik als een ‘embedded’ fotograaf op locatie en regisseer ik niets. Ik observeer alleen en leg het vast (uiteraard op een manier die mooi is). Het resultaat is een serie spontane, authentiek overkomende beelden met een verhaal. Ook van uw zakelijke bedrijfsevenement, klantendag, congres of beurs kan ik een mooie sfeervolle reportage maken.

Een meer gestilde en geregisseerde fotoserie, gericht op het verkrijgen van content voor bijvoorbeeld social media, website of drukwerk is de andere mogelijkheid. Dit oogt wellicht wat minder authentiek, maar is wel makkelijker in een bepaalde beeldstijl of marketing/branding concept in te passen. Door met een storyboard of shot list te werken kan er bovendien veel gerichter worden gewerkt. Indien nodig kan ik externe diensten als een stylist of modellenbureau inschakelen. 

Overweeg hierbij ook de creatie van branded content, versus het heel letterlijk weergeven van uw diensten en producten. Bij branded content ligt de focus op merkidentiteit, emotie en het verhaal, niet zozeer op het core product of dienst. 

Als aanvulling op fotografie kan ik ook bewegend beeld verzorgen in de vorm van geregisseerde clips van maximaal twee minuten. 

Meer weten over de mogeljkheden? Neem contact op!