Reportages & evenementen


ADAM toren bedrijfsevent
bedrijfsreportages Evert Doorn-5
ALS Lenteloop Rabobank
bedrijfsreportages Evert Doorn-1
bedrijfsreportage bussum

Als merk of organisatie wilt u een authentiek verhaal vertellen aan uw doelgroep. Een (bedrijfs)reportage in beelden kan u helpen deze boodschap te vertellen, of deze nu commercieel of maatschappelijk van aard is. Ik kan voor u een reportage op locatie verzorgen in documentaire-stijl met als resultaat een serie krachtige authentieke beelden met een verhaal. Hierbij gebruik ik een ‘fly on the wall’ benadering waarbij ik niets in scène zet of regisseer.

Een meer geregisseerde en gestylde reportage is een andere mogelijkheid; dit oogt wellicht minder authentiek, maar is wel makkelijker in een bepaalde huis- of beeldstijl in te passen. Indien nodig kan ik hiervoor externe diensten als een stylist of modellenbureau inschakelen. 

Ook voor uw zakelijke bedrijfsevenement, klantendag, congres of beurs kan ik een mooie sfeervolle reportage maken. Deze beelden kunt u bijvoorbeeld gebruiken op social media, nieuwsbrieven en website. 

Reportages kunnen overal in Nederland maar ook daarbuiten worden uitgevoerd. Uiteraard bespreek ik vooraf, eventueel aan de hand van een opgestelde briefing, de opdracht goed door. 

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat!

Meer weten over de mogeljkheden? Neem contact op!