Events & reportages

ADAM toren bedrijfsevent
bedrijfsreportages Evert Doorn-5
ALS Lenteloop Rabobank
bedrijfsreportages Evert Doorn-1
bedrijfsreportage bussum

Een mooi beeldverslag van uw evenement – of het nu een congres, klantendag, beurs of symposium is – kan zeer waardevol zijn voor uw communicatie. Denk aan social media, nieuwsbrieven, of een blog. Inmiddels heb ik vele events van klein tot groot gefotografeerd in diverse omstandigheden en door deze ervaring weet ik goed hoe ook uw event mooi en sfeervol in beeld gebracht kan worden.

Daarnaast kan een documentaire ‘story telling’ reportage van uw bedrijf of organisatie helpen uw verhaal over te brengen op uw doelgroep. Hierbij ben ik aanwezig op locatie en regisseer ik niets. Ik observeer alleen en leg het vast (uiteraard op een manier die mooi is). De focus hierbij ligt op mensen en interactie. Het resultaat is een serie spontane, authentiek overkomende beelden met een verhaal. 

Een meer gestilde en geregisseerde fotoserie, gericht op het verkrijgen van content voor bijvoorbeeld social media, website of drukwerk is een andere mogelijkheid. Dit oogt wellicht wat minder authentiek, maar is wel makkelijker in een bepaalde beeldstijl of marketing/branding concept in te passen. 

Als aanvulling op fotografie kan ik ook bewegend beeld verzorgen in de vorm van korte clips.

Meer weten over de mogeljkheden? Neem contact op!