Film & Video

Bewegend beeld is iets wat steeds gangbaarder is. Bijvoorbeeld op social media, maar ook op websites of voor narrow casting. 

Naast fotoreportages of series maak ik sinds kort ook korte films, vaak in aanvulling op een fotoreportage. Het betreffen meestal ‘storytelling’ of testimonial clips op basis van een storyboard, soms aangevuld met reportage/documentair beeld. Denk bijvoorbeeld een commercial, testimonial of branded content clip. 

Omdat de opzet en uitvoering simpel is, is hiermee de uitvoering relatief gezien betaalbaar, bijvoorbeeld ook voor kleine bedrijven of ZZP’ers. Hierbij kijk ik kritisch naar de wens van de klant, en of dit aansluit bij mijn manier van werken en de budgettaire middelen. 

Films kunnen in 4K (Ultra HD) worden gefilmd; audio kan bestaan uit enkel een muziek track (inclusief licentie) of eventueel geluid opgenomen op locatie (zoals quotes, interviews of live audio). 

Graag deel ik een paar projecten (om een clip op volledig scherm te bekijken, klik op het icoontje rechtsonderin de video).

Voor The Business Factory maakte ik een ’testomial’ clip van Het Ondernemerstraject.

In dit traject gaan mensen aan de slag om een onderneming op te zetten die perfect aansluit bij de persoon zelf. 

Tijdens diverse sessies in De Krachtcentrale in Huizen (de thuisbasis van The Business Factory) is documentair gefilmd, aangevuld met de testimonials van de deelnemers. 

Voor Fontys Hogescholen produceerde ik in 2020 een korte ‘motivational’ film om in de lockdown tijd, de veelal internationale studenten van de opleiding een hart onder de riem te steken.

Het was gedurende een lange periode niet of slechts beperkt mogelijk naar de campus te komen, waardoor veel lessen online werden gegeven.

Voor de clip is een kort storyboard ontworpen welke in een halve middag op locatie is geschoten. 

In Kenia maakte ik in november 2021 een compilatie clip van bezoeken aan diverse natuurreservaten, bedoeld als vrij werk. 

Voor Café-Restaurant De Krachtcentrale in Huizen maakte ik een korte clip om de opening van het nieuwe dakterras – mèt pizza oven – te vieren.

Meer weten? Neem contact op