Event fotograaf Amsterdam gezocht?


Als professioneel fotograaf heb ik veel ervaring met het vastleggen van zakelijke events als congressen, customer experience evenementen, en presentaties.

Amsterdam is een belangrijke plek vanwege de concentratie van bedrijven en het aanbod van mooie event locaties. Zowel aan de Zuidas, in het centrum maar ook daarbuiten (denk bij voorbeeld aan Eye) zijn er prachtige locaties die uw event kunnen verzorgen.

Bij het fotograferen van dergelijke evenementen richt ik me vooral op het weergeven van sfeer en het verhaal achter de organisatie en het event. Daarbij let ik bijvoorbeeld op het levendig vastleggen van sprekers, het laten zien van de locatie en goed gebruik van licht en compositie. Hierbij geldt: kwaliteit over kwantiteit. Immers, de foto’s moeten representatief zijn voor de kwaliteit van het event en de professionaliteit van de organisatie.

Ook voor uw event in Amsterdam kan ik een mooi sfeerverslag maken. Een verslag kan een kort verslag van de highlights zijn, of een uitgebreide reportage van de dag en eventueel avond. De beelden worden zorgvuldig geselecteerd, bewerkt en in hoge resolutie aangeleverd via een online gallery. Dat kan in overleg ook heel snel gebeuren.

Graag maak ik voor u een offerte op maat!

Meer weten over de mogeljkheden? Neem contact op!